Asigurarea riscurilor de transport

Asigurarea riscurilor de transport
Disponibilitate: În stoc
Preț: 40.00 RON
Fără TVA: 40.00 RON
  •  Cartea descrie pe larg principalele clase de asigurari din domeniul transporturilor, respectiv asigurarile de mijloace de transport terestru, feroviar, aerian precum si riscurile ce intervin in transportul fluvial, lacustru si maritim. Abordarea are in vedere atat raspunderea civila rezultata din folosirea mijloacelor de transport cat si zona mai tehnica a asigurarilor de tip CASCO (maritim, aerian, feroviar, etc).
  • Nu sunt uitate asigurarile bunurilor aflate in tranzit in transportul intern sau in trafic international, asigurarea containerelor precum si asigurarile speciale de tipul navelor aflate in constructie sau navelor de agrement.
  • Un capitol aparte il reprezinta litigiile dintre parti care apar in domeniul asigurarilor de transport si modul cum sunt acestea solutionate, conform legislatiei in vigoare.Prescriptia extinctiva, stabilirea dreptului aplicabil contractului,executarea hotararilor judecatoresti si arbitrale straine pe teritoriul Romaniei sunt cateva exemple de abordare a acestui capitol.
  • Nu in ultimul rand, cartea cuprinde un scurt istoric al asigurarilor in Romania si o tratare exhaustiva a contractului de asigurare in domeniul transportului.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: